Гвинея - Бисау

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Гвинея - Бисау

Имоти за продажба в Гвинея-Бисау

Гвинея-Бисау е западноафриканска държава, една от най-малките държави в континентална Африка. На север граничи със Сенегал, а на юг с Гвинея.

Продължаващата политическа нестабилност на страната ограничи растежа на финансовия пазар и пазара на недвижими имоти в Гвинея-Бисау, но преговорите с китайски компании, които са заинтересовани да инвестират в имоти за продажба и изграждане на нови жилища, нарастват.

Правителството на страната се стреми да създаде добра макроикономическа среда, солидна политика, така че да създаде пазар на недвижими имоти, който да може да осигури все повече жилища, които средното семейство на Гвинея Бисау може да си позволи.

Гвинея-Бисау отбелязва стабилен напредък, когато става въпрос за подобряване на околната среда на недвижимите имоти.

Най-добрите места, където да търсите имот за продажба в Гвинея-Бисау за тези, които се интересуват от инвестиране или преместване в тази земя, със сигурност са столицата Бисау и град Бафата.

Бисау е политически и финансов център на нацията, но също така е място, богато на културно наследство.

 

Бафата е град на реката и е известен като родното място на революционната независимост Абел Джаси.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB